- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudikpal
senior tag
válasz
joysefke #8797 üzenetére
Neked is Köszi!
Szép kis könyvecske a maga 1000+ oldalával
Először átrágom magam a magyaron, aztán majd jöhet ez.Lenne egy noob problémám: kontroller Add-nál a data context list nekem üres, pedig már próbáltam minden eddig utánaolvasott, másoknál megoldást hozó fogást: clean-rebuild solution, unload-load csproj, close reopen solution és/vagy VS, model törlés-recreate-kód paste, de semmi, ugyanúgy üres a contextem.
Add-nál a read/wrie with views verziót választom, metr ugye kellenének a view-k is.
Ja, meg VS2017-et leszedtem, felraktam a 2019-et, mert olvastam, h 2017-nél bekavarhat a 2-es sdk(ezt jelezte is, nem volt hajlandó lefordulni emiatt, ezért tettem fel inkább a 2019-et, asp.net-nél bepipáltam a .NET Core 2.2 dev toolst is(olvastam, h másnál megoldotta a problémát)). Meg is oldotta, most már szépen lefordul, de controller add-nál továbbra is fennáll a fent említett üres context lista hiba.
Valakinek volt hasonló tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest