Új hozzászólás Aktív témák
-
dudikpal
senior tag
válasz
joysefke #8797 üzenetére
Neked is Köszi!
Szép kis könyvecske a maga 1000+ oldalával
Először átrágom magam a magyaron, aztán majd jöhet ez.Lenne egy noob problémám: kontroller Add-nál a data context list nekem üres, pedig már próbáltam minden eddig utánaolvasott, másoknál megoldást hozó fogást: clean-rebuild solution, unload-load csproj, close reopen solution és/vagy VS, model törlés-recreate-kód paste, de semmi, ugyanúgy üres a contextem.
Add-nál a read/wrie with views verziót választom, metr ugye kellenének a view-k is.
Ja, meg VS2017-et leszedtem, felraktam a 2019-et, mert olvastam, h 2017-nél bekavarhat a 2-es sdk(ezt jelezte is, nem volt hajlandó lefordulni emiatt, ezért tettem fel inkább a 2019-et, asp.net-nél bepipáltam a .NET Core 2.2 dev toolst is(olvastam, h másnál megoldotta a problémát)). Meg is oldotta, most már szépen lefordul, de controller add-nál továbbra is fennáll a fent említett üres context lista hiba.
Valakinek volt hasonló tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest