Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Íme az új Android Auto!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz
martonx
üzenetére
Hi köszi a választ! Igen, számítottam rád

Nah szóval:
hanem maradj a HTML-nél, és igyekezz minél több mindent html és mvc alapokon tartani.Az Admin oldalon ez már megvan és működik. Van egy _AdminLayout-om ami tartalmazza a linkeket (no meg némi bootstrap formázást) az egyes admin feladatokhoz, ezek a feladatok külön-külön View-ba vannak szervezve. Itt a kontrollerek és a View-k között az adatok ViewModel objektumokkal közlekednek, visszafelé ugyanígy Model-bindinggal.
Szerintem ez a része jó ahogy van. Nem túl esztétikus, de nem is kell az legyen.
A userek felé viszont illene valahogyan esztétikusan kinézzen a dolog. Ehhez töltöttem le egy template-t. Se nem tudnám, se nem akarnám megcsinálni a user oldal HTML+CSS+ izgő mozgó JS design-ját. Ennek egyébként is minimális köze van csak a feladathoz. Az admin tudjon usereket konfigurálni, meghívókat szétküldeni, a kapott visszajelzéseket aggregálva megjeleníteni.
A usernek annyi dolga van, hogy a user View-ban rábökjön, hogy jön-e vagy sem, hányan jönnek, kell-e szállás stb..
Tehát ezt a szép template-t szeretném a korábban általam elkészített management felülettel összeházasítani illetve a user felület néhány tartalmát az admin által konfigurálhatóvá tenni.
A kérdés kifejezetten erre irányult, mégpedig azért, mert eddig az admin felület View-jait adatokkal ellátó ViewModel objektumaim (user adatai, user visszajelzése) mind nagyon karcsúak és feladat specifikusak voltak, most pedig nem tudom, hogy ezeket a kvázi-statikus adatokat (user neveket-bemutatkozásokat, képeket stb kb egyszer kell az adminnak konfigurálnia) hogyan lenne érdemes elszállítani a kontrollertől a renderelt user View-ba.
Ezek mellett a kvázi-statikus adatok mellett még lesz sokkal fókuszáltabb user specifikus adat (pld. üdvözlő szöveg amikor a user az egyedi linken keresztül belép vagy egy visszajelzés arról, hogy már elfogadta-e a meghívást)
Nah szóval leírtam a problémámat, és nagyon szépen megkérlek, ha már vetted a fáradtságot és végigolvastad a dolgot, írtál vagy 30 sort, akkor 2-3 pontba összeszedve valami olyat is próbálj beleírni a válaszodba ami engem most előre visz...
Nagyon szépen köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- Íme az új Android Auto!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ROG Strix GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X OC Edition
- Ryzen 7 5700X / RX 7700 XT 12GB / B550M WIFI / 32GB RAM 3600MHz / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer BlackWidow V4 PRO 75% - US + AJÁNDÉK RAZER VIPER V3 PRO
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026.11.19
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest