Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Feljebb írod az int trackértéket.
a programba teszel egy public static int trackertek változót, azt folyamatosan tudod majd írni, olvasni.
De, ha nagyon tudományos akarnék lenni, akkor egy csak olvasható property-t tennék oda, ami mindíg kiolvasná a trackbar értékét.
Még pontosabban a formon csinálnék egy olvasható public property-t, ami ugyanezt csinálja.
Viszont én meg azt nem tudom, hogy ha a program tetszőleges részéről el akarom érni a form1-et, akkor azt hogyan tudom megtenni? Nem a class-t, hanem az abból létrejött példányt. Mert ehhez az kellene. Delphiben tudom, mert ott minden form ojjektumhoz fel volt véve egy, a nevével megegyező változó, és amikor létrehoztuk a formot, akkor abba az objektumba tároltuk le.
De C#-ban nem így van, ott a form úgy indul, hogy new Form1(); , oszt csókolom, nincs sehova lerakva az objektum.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- REDMAGIC ASTRA Gamer tablet OLED kijelzővel - 16 GB / 512 GB
- ÚJ GARIS iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Független
- Sapphire Nitro+ 6700XT 12G - 6 hónap garanciával
- iPhone 15 pro natúr titán 256 GB független
- Új DDR5 Gamer PC i7 12-14700KF-ig/RTX 5060 + 11 Féle VGA/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb Ram 2-4Év Gar
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Blabok nyakrögzítő M méret
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest