- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
ubid
senior tag
Az alap koncepció :
Egy sima Menetrend adatbázis : Az adatok soha sem változnak , tehát user esélytelen, hogy változtassa.
hogy a másik kérdésre is válaszoljak .
Azért kattintok mondjuk mégegyszer a gombra :
teszem azt megnézem mondjuk a 29-es számú busz menetrendjét. okés. Ezután megnézem az 1-es villamos menetrendjét, majd közvetlen ezután a 29-es buszét mégegyszer.
Nah hogyha mégegyszer meg akarnám nézni a 29-es buszét megpróbálja feltölteni mégegyszer az adatokat, és PK ütközés.
ennyi az egész.Tehát semmit sem módosíthatok. egyszer felrakom az adatokat, és innentől kezdve csak UI-on megjelenítem, olvasom.
Kis gondolkodás után, meg a hibák tapasztalása
Gondolom rossz helyen van így ez megoldva. nem ott kéne feltölteni az adatokat.
Hanem egyszer feltöltöm és ámen.Mert az a gond, hogy egy függvényt írtam mondjuk : Ez azt csinálja amit már beírtam. tehát contexteet beállítja, csinál egy listát amibe belpakolja az adatokat és feltölti.
na de ha rákkatintok a gombomra akkor ez hívódik meg ! Ami már így akkor rossz is.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Acer Swift Go 14 Oled (intel version)
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- i7 5930k, MSI X99, EVGA RTX 2080 Super Hybrid (Ritka), ssd + HDD, BeQuite Torony
- Insta360 X4 360 fokos akciókamera
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő