- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Eddig csak az első linket néztem meg (azt is egyelőre csak NET6-tal), de szerintem nekem pontosan erre (Roslynra) lesz szükségem.
Valamiért az volt bennem, hogy csak modern platformra van, ezért nem is néztem utána. Az "Add-Type" valami régi fordítót használ, régi C# verió támogatással és a hibaüzenetei borzalmasak.
Aztán hajrá a C# szintaktikájú saját DSL létrehozásához.
Annál azért egyszerűbbnek 'tűnik':
Http szolgáltatás daemon-kliens oldalára szeretnék a kliens HttpMessageHandler pipelinejába beépülő nem-interaktív autentikációs komponsenst (pld OAuth2 Client credentials flow) ami a lehető legszabadabban konfigurálható.A szabad konfigurálhatóság biztosítaná, hogy az autentikáció pontosan úgy történjen, ahogy az autentikációs végpont (token url) diktálja illetve a Http üzenetbe a token -vagy ami az autentikáció meglétét jelképezi -abban a formában kerüljön bele, ahogyan a szerver oldal szeretné.
Az tűnik a kiindulási állapotnak, hogy a jövőben több féle (standardtől kicsit eltérő) lehetőség lesz, mintsem hogy azt statikus konfigurációval le tudjuk fedni.
J.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Béta iOS-t használók topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xbox Series X|S
- OLED TV topic
- Honda topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest