- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 11 - népalma
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
- Elindult a One UI 8 frissítés
- Anker Soundcore Liberty 5 és AeroClip duplateszt
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Google Pixel topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ukeve
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni Tőletek. Írnom kell egy REST.API beadandó. Minden (a beadandóhoz mérten) tökéletesen működik, csak a bejelentkezést nem tudom megoldani. Annyi lenne az elképzelés, hogy ha a felhasználó a 2 Textboxba (username, pw) beírja az adatokat, akkor a kapcsolódok az adatbázishoz és egy Select utasítással lekérem az adatokat egy listába, ahol meg összehasonlítom a két adatot, és ha megegyeznek, akkor szimplán kiírja, hogy "Sikeres bejelentkezés", ha meg nem egyeznek, akkor "Sikertelen belépés".
Én ezt eddig így próbáltam megoldani, de nem vezetett sikerre. Megnéztem debugolással is, ott a listában benne vannak az adatok, tehát az adatbázissal a kapcsolat rendben van és a 2 string is jól tárolja a TextBox értékét.
Teljesen rossz úton járok, vagy csak valami kis dolgot rontottam el?Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- MSI Gaming X RTX 3080 10GB /Jótállással!/Dobozos!/Beszámítás! Posta ok!
- Új Xiaomi 13T 256/8GB Black 2év garancia!
- Asztali PC , i5 7400 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 480GB SSD
- Legion Y530 15ICH 15.6" FHD IPS i5-8300H GTX 1050Ti 16GB 128GB + 1TB magyar vbill gar
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest