Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
yash
senior tag
Én tudom mi az event
Egyébként, nekem van hozzá könyvem, csak most nem nagyon volt rá időm, hogy olvasgassam (meló orrba-szájba, és nem számitógép előtt ülős sajnos).Megtaláltam az event handlereket is. Hát igen, kicsit furcsa ez a WPF még nekem, nem gondoltam volna, hogy csak ilyen XAML gányolással lehet elővarázsolni... kicsit fapadosnak tűnik nekem. Mindenesetre, én azért nem nulla háttérrel kezdtem, annoa C64 Basic, majd Pascal, minimális Delphi, kis C, szóval azért sejtem mik vannak alap szinten, de event handlereket még pl sosem gyártottam (meg enum-okat sem
). Ami késik, nem múlik, csak tudnék már haladni a könyvvel is 
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- ÚJ HyperX Cloud Stinger Core Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Eladó egy komplett erőbázis ami bármilyen csatára felveszi a harcot a megfelelő kártya mellett.
- Samsung C34G55TWWP Monitor - 34", VA, 3440 x 1440, 1 ms, 165 Hz
- Eladó ASUS TUF GAMING B760M-PLUS WIFI mATX alaplap
- Eladó Gigabyte GeForce RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB GDDR6X (GV-N407SWF3OC-12GD)
- Használt Radiolink AT10 II távirányító készlet / 12 hónap működési jótállás
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként, nekem van hozzá könyvem, csak most nem nagyon volt rá időm, hogy olvasgassam (meló orrba-szájba, és nem számitógép előtt ülős sajnos).