- Akciósztár pózolt a Magic V6-tal
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
9600se93
csendes tag
Sziasztok!
Egy ideje programozgatok C#-ban gagyi szinten és jött egy probléma amit nem tudok megoldani pedig nagyon fontos lenne. Egy olyan program kellene ami egy előre kiválasztott processt le tud stoppolni gombnyomásra de ha következőnek megnyomom a gombot már újra fut onnan ahol abbahagyta. Találtam is ilyen programot, de az a baj vele, hogy nem képes a háttérben futni és gyorsbillentyűre reagálni (3d-s teljes képernyős alkalmazás leállítására kellene). Tehát egy olyan program kéne ami háttérben fut, 2 gyorsbillentyűt kezel, az egyik lestoppolja/folytatja a processt a másik meg leteszi asztalra az adott 3d-s alkalmazást. Azt sem tudom hol kezdjek neki mivel nem ilyen stílusú dolgokat írtam meg béna is vagyok és nagyon fontos lenne a program. Ha valahogy tudtok segíteni köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Akciósztár pózolt a Magic V6-tal
- Autós topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini brand számítógép - R5 6600H 32GB 4800MHz DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M W
- Dell Latitude 5410 - 14", i7-10610U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- NVIDIA ASUS TUF 3090, Gainward 3090, MSI VENTUS 3X 3090 24GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest