- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pazo
tag
válasz
Gregorius
üzenetére
ez tuti nem így van. ahol fut a .net 2.0, ott azt valaki direktbe felrakta, mert kellett neki vagy
a visual studio 2005-tel együtt került fel, ahol a telepítő automatikusan rakta fel. ha az utóbbi, akkor az illető lehet, hogy nem ikszelte ki a mssql feltelepítését és az is rajta van a gépén. na ekkor tényleg ott van az mssql és használható az is.
nekem viszont nincs ott, mert kiikszeltem, és amúgyis, semmit sem érnék vele, ha lenne, mert egy online vizsgáztató rendszert kell írnom, és oda meg ugye nem jó az mssql - sajna, mert egyébként én sem vagyok hülye és nem szivatnám magam egy alig támogatott adatbáziskezelővel. igenis ki lehet rakni, sőt ki is van rakva a mysql a netre, ajánlom a figyelmedbe: [link].szal nekem mindenképp a mysql-lel kell összehoznom, mert azzal itthon is tudok bűvészkedni mind az asztalin, mind a notin, és nem kell mást csinálni a vizsgáztató rendszerem online-ná tételéhez, mint feltenni egy mysql-es tárhelyre az adatbázist (konkrétan a belinkelt szolgátatóhoz, mert ott van ismerős), a progiban átállítani az adatb helyét és kész. max egy webservice-t kell még írni, hogy jó legyen, de nem tudom pontosan, mert még soha nem csináltam ilyet. csak tudom, hogy valahogy így megy.
féléve segédkeztem egy vs2003-as mysql-es projektben. akkor láttam először vs-t meg .netet, meg mysql-t élőben, így nem sok rémlik, de mivel ott műxött, valahogy csak meg lehet csinálni. mind1, a héten még a formokat csiszolom, a progi mögé csak a jövő héten kell elkezdenem a ''háttérmunkát'' - végülis ez lenne a lényeg - beprogramozni.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- XPS 15 9520 27% 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- T15 Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- S21 Dobozában
- Ryzen 7 7800X3D +hűtött VRM-es B650M lap +32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- ThinkPad T14 Gen2i 27% 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- DELL Precision 3420 (SFF),i5-6600,8GB DDR4,128GB SSD,Nvidia Quadro K420 2GB VGA,WIN11
- Kolink PCIe 5.0 x16 Riser kábel 90 -os hajlított csatlakozóval (300 mm)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest