- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Student
senior tag
Üdv mindenkinek!
Elkezdtem programozgatni, mert jövőhéten hát aláíráspótom lesz, és kell a gyakorlat...
már egész jól megy néhány program elkészítése, viszont most egy sima másodfokú egyenlet megoldó algoritmust írtam és az a gondom...hogy..Megvizsgálom, hogy a diszkrimináns, 0-nál kisebb-e mert akkor negatív gyök lesz, nah most először ilyen bonyolultabb módon akartam megoldani, de azt írja ki a végén, hogy nem szám, a bonyolultabb módon azt értem, hogy while ciklussal folyamatosan vizsgálja meg, és addig kérje be a számokat ameddig a disz. nem lesz nagyobb mint 0, de most ez lényegtelen beraktam egy elágazásba, tehát egy if-be, hogy ha kisebb mint 0 akkor irja ki, hogy negatív gyök, de más különben a két gyök eredményét... jól működik a program, csak akkor nem ha minusz lesz a gyök alatt, mert akkor az helyett, hogy kiírná, hogy negatív gyök, azt írja, hogy nem szám...
Mi lehet a gond ? Remélem érthető voltam ...
Elkell tudnom jutni 9nap alatt, arra a szintre, hogy osztályokat tudjak létrehozni, ehhez valami jó kis segítséget tudtok ajánlani ?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest