Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
REDeath
őstag
még az lenne a kérdésem, hogy ahogy nézem, sok asp vezérlőnek vannak eseményei, amire a codebehindban írhatok kódot, de ezt csak úgy tudja megoldani, hogy generáltat nekem egy scriptet, és a javascript postolja az oldalt vissza a servernek. mai világban mondjuk pont nem aggódnék a js hiánya miatt, de szerintetek melyik a jobb megoldás, vagy az elfogadottabb?
az ha hagyom hogy generáljon javascriptet az eseményekhez és a js postbackeljen, vagy ha minden paramétert amire szükségem van az url-ben adok át, és QueryString-el lekérdezem?konkrét példa, hogy ki van listázva pár cucc, és rendezni szeretném. ListViewben van beépített lehetőség rendezgetésre, de gondoltam megoldom hogy pl.: default.aspx?rendez=irszam de az SqlDataSource ORDER BY része nem fogad paramétert, úgyhogy gondolom akkor nekem kéne belefűzni a paramétert valahogy stringként.
és itt már csomó problémába ütköztem, ezért gondolkoztam el, hogy megérik-e ezek a DataSourceok, vagy mindent én írjak a codebehind részbe, conn.open stb?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő