Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_78
aktív tag
válasz
quailstorm
üzenetére
"Komoly nosztalgia trip volt az oldal meg a sok GameMaker, DarkBasic csoda."
Örülök, hogy ez tetszett (de nem DarkBasic-et, hanem FreeBasic-et használok).
"Azt értem hogy ugrás után csak valamennyit lehet mozogni oldalra, bár egyet nem értek vele. De a felugrás és leesés sebessége nagyon lassú."
Direkt csináltam úgy, hogy esésnél ne lehessen az irányt módosítani, mert így tűnik természetesnek a mozgás. A sebességen persze tudok majd módosítani.
"Biztos jó volt a SharpDevelop valamikor, de nagyon bekorlátozod vele magad."
Egyszerű de nagyszerű. Az én eddigi C#-os igényeimet legalábbis kielégítette. Sokat puskáztam hozzá a világhálóról keresgélve, hogy mire milyen utasítás a jó, és azt mind lehetett alkalmazni benne. De biztos van sok új lehetőség, amit csak egy korszerűbb fejlesztőeszközzel lehet megvalósítani, ahogy írod is.
"programozni szeretsz, vagy játékot csinálni?"
Célom a programozással a teljes világuralom megszerzése! (Hoppá, elszóltam magam, így kénytelen leszek e sorok minden olvasójára ráküldeni a gyilkos robotnindzsáimat...)

De a viccet félretéve: mindkettőt szeretem. Ahogy írva is van a honlapom nyitóoldalán, keresgélem a nekem leginkább megfelelő programozási nyelvet ezek halmazából, és főleg játékok készítése által igyekszem elsajátítani azokat. Bár megmondom őszintén, nagyon "kocaprogramozó" vagyok, mert az ilyetén tudásom nagyjából kimerül a feltételes elágazások, ciklusok és tömbök ismeretében és használatában.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Nvidia GeForce RTX 3070 Founders Edition 8GB, Garanciával!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B850 GAMING X WiFi + Ryzen 7 9800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6000MHz
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- Intel Core I9 14900KS - 24mag/32szál - Eladó!
- Apple TV 4K 2021 32 GB (A2169)
- Apple MacBook Air 15" M2 (2023) 8GB / 256GB asztroszürke
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest