- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Lehet nem pont ide való, de majd átirányítotok a megfelelő helyre.
Ha jól láttam a GitHub le is tudja fordítani a forráskódot.
Készült egy /.github/workflows/dotnet-desktop.yml fájl, amit elkezdtem átszerkeszteni, de sok a fehér folt.
env:
Solution_Name: idojaras.sln # Replace with your solution name, i.e. MyWpfApp.sln.
Test_Project_Path: idojaras\idojaras.csproj # Replace with the path to your test project, i.e. MyWpfApp.Tests\MyWpfApp.Tests.csproj.
Wap_Project_Directory: your-wap-project-directory-name # Replace with the Wap project directory relative to the solution, i.e. MyWpfApp.Package.
Wap_Project_Path: your-wap-project-path # Replace with the path to your Wap project, i.e. MyWpf.App.Package\MyWpfApp.Package.wapproj.
Mijaza Wap project? Nekem látszólag nincs ilyenem. Mivel nem tudom maiz, elkészíteni se tudom. Kaphatnék ehhez egy kis segítséget, iránymutatást?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Alkoholista nevelde
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Óra topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- HORI Force Feedback Truck Control System (HRPC0400)
- ÚJ CORE I5 12400 GAMER OPTIMUM PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD ASUS GTX 1660 S 6GB DDR6 VGA 2ÉV GAR!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ ASUS B760 CORE I5 14400F GAMER ERŐMŰ PC 32GB DDR5 1.0TB SSD ÚJ ASUS RTX 5070 12GB DDR7 2ÉV GAR!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest