- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Macrodroid
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Lehet nem pont ide való, de majd átirányítotok a megfelelő helyre.
Ha jól láttam a GitHub le is tudja fordítani a forráskódot.
Készült egy /.github/workflows/dotnet-desktop.yml fájl, amit elkezdtem átszerkeszteni, de sok a fehér folt.
env:
Solution_Name: idojaras.sln # Replace with your solution name, i.e. MyWpfApp.sln.
Test_Project_Path: idojaras\idojaras.csproj # Replace with the path to your test project, i.e. MyWpfApp.Tests\MyWpfApp.Tests.csproj.
Wap_Project_Directory: your-wap-project-directory-name # Replace with the Wap project directory relative to the solution, i.e. MyWpfApp.Package.
Wap_Project_Path: your-wap-project-path # Replace with the path to your Wap project, i.e. MyWpf.App.Package\MyWpfApp.Package.wapproj.
Mijaza Wap project? Nekem látszólag nincs ilyenem. Mivel nem tudom maiz, elkészíteni se tudom. Kaphatnék ehhez egy kis segítséget, iránymutatást?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Használt Lenovo ThinkPad T14 G1 laptop i5, 16GB RAM, 256GB m.2 SSD, 1 év garancia
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- HP Laptop 15s-fq2996nz + monitor + egér és billenzyűzet + fejhallgató (INGYEN FOXPOST!)
- ASUS TUF VG279QM1A Gaming Monitor 280Hz GARANCIÁLIS!
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 5 I 16GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest