- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
válasz
Postas99 #3114 üzenetére
Persze, hogy van. 4 darab is.
Ugyan az a verzió szerintem, mindkét gépre ugyan onnan szedtem le és ugyan azt telepítettem.
Ugyan úgy Win10 mindkettő. Ugyan úgy Intel, csak a céges egy i5 vPro, az itthoni meg egy i9-es.
Ami még eltérő lehet, hogy az itthoni egy ROG, így a játékok végett gondolom elég sokmindent feltelepített már, lehet ez probléma? Ütközés esetleg?Plusz volt egy olyan különbség, hogy az itthoni gépen a tűzfal megtámadta, mikor rámentem a Debug-ra. De miután engedélyeztem, már nem volt ezzel baja.
-
Mr. Y
őstag
Sziasztok!
Remélem nem halt ki a topik fél év inaktivitás után, így próbálkozom.
Adott egy program, amit megírtam a céges laptopon (MS VisualStudio alatt). Ez egy Soros kommunikációs diagnosztikai program, ami hibátlan volt.
Áthoztam az itthoni gépre és folyamatossan hibára fut, valamiért nem képes beolvasni a COM portokat.
Van erre valakinek valami ötlete, hogy miért nem működik az itthoni gépen?Előre is köszönöm
Fordításnlál azt dobja ki, hogy a Selected.Index = 0 értéke nem valós. De semmi sem az szerinte
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest