Hirdetés
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Yettel topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
palerNEW
tag
Nem-nem

Lehet hogy félreérthető voltam. Nem neked szántam. Bocsi.
Hanem azokra, akikről mindezt írtam.
Egyébként gratula neked hogy te is mint önképző / hobbista létedre a munkád mellet segítesz azoknak akik elvileg ezt tanulják (mint választott hívatás – legalább is így gondolom) több éven át. És szégyen azokra nézve, akiknek az megadatik, hogy tanuljanak, de nem azt teszik.
Na mind egy, se te, se én, se más nem fogjuk a világot megváltoztatni, és mindig lesznek olyanok, akik belesz….nak a dolgokban, mintsem vennék a fáradságot és könyvekből vagy az internetről összegyűjtenék az információt (kérdés nélkül)és elgondolkodnának, hogy is lehetne a megszerzett információkból megoldani a saját problémájukat.
Egyszerűbb, gyorsabb, kényelmesebb, ha nem keres, nem gondolkodik. Pedig lehet, hogy hasznosabb lenne. Na mindegy, nekem ez a véleményem.
Bocsi az OFF-ért.
Csácsá
prog.hu - az más tészta, az a fórum nem a kezdőknek való. Ott tényleg a guru-k cserélnek eszmét. Bár minden érdeklődőnek ajánlom hogy olvasgasson bele.
NAGYON IS AJÁNLOM MINDEKINEK![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Itt is sok hasznos infót össze lehet gyűjteni, kérdés nélkül.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bluetooth hangszórók
- alza vélemények - tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet, jobb, ha lecsapsz rá!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)