Hirdetés
- Google Pixel topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
palerNEW
tag
Nem-nem

Lehet hogy félreérthető voltam. Nem neked szántam. Bocsi.
Hanem azokra, akikről mindezt írtam.
Egyébként gratula neked hogy te is mint önképző / hobbista létedre a munkád mellet segítesz azoknak akik elvileg ezt tanulják (mint választott hívatás – legalább is így gondolom) több éven át. És szégyen azokra nézve, akiknek az megadatik, hogy tanuljanak, de nem azt teszik.
Na mind egy, se te, se én, se más nem fogjuk a világot megváltoztatni, és mindig lesznek olyanok, akik belesz….nak a dolgokban, mintsem vennék a fáradságot és könyvekből vagy az internetről összegyűjtenék az információt (kérdés nélkül)és elgondolkodnának, hogy is lehetne a megszerzett információkból megoldani a saját problémájukat.
Egyszerűbb, gyorsabb, kényelmesebb, ha nem keres, nem gondolkodik. Pedig lehet, hogy hasznosabb lenne. Na mindegy, nekem ez a véleményem.
Bocsi az OFF-ért.
Csácsá
prog.hu - az más tészta, az a fórum nem a kezdőknek való. Ott tényleg a guru-k cserélnek eszmét. Bár minden érdeklődőnek ajánlom hogy olvasgasson bele.
NAGYON IS AJÁNLOM MINDEKINEK![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Itt is sok hasznos infót össze lehet gyűjteni, kérdés nélkül.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- Akció! Acer Nitro 5 AN515-55! I7 10750H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Ryzen7 5700G/ 32GB DDR4/ 1TB m.2 alapú mini PC/ garancia
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Dell Latitude 5591 i7/500GB M2 SSD/ 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)