- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
válasz
martonx
üzenetére
Bocs !

Akkor most inkább gyorsan bevallom, hogy Algol-68, Fortran IV -el kezdtem a programírást, script nyelvnek a Focal meg a TECO-macro volt. A PC-ken meg a FoxBase, Clipper volt számomra elérhető. Ez utóbbiról (illetve az MS-DOS ]dir parancsáról) is csak azért váltottam egy ilyen hiper/szuper csilivilire, mert a Windows ékezetes karakterei nem stimmelnek az MS-DOS karaktereivel
Azon meglepődtem, hogy milyen komplikált Windowsban megoldani a képernyőre való kiírás várakozás nélkül. (Gondoltam ott marad nyitva az ablak, majd becsukja akit zavar.)
Az programot (és elődjeit) CD, DVD tartalmak nyilvántartására használom. Egy alkönyvtárban gyűjtöm az ilyen file-okat, melyeknek a neve azonos CD, DVD nevével.
Keresésre az intéző keresőjét használom. Ez egy újabb, remek lehetőség, hogy a csv file-t meg tudja nyitni pl. táblázat kezelő is.A dupla kattintásos indítás külön jól jön, ha az ismerősöm is használni fogja.
Tegnap már próbálgattam a cscript.exe -vel való futtatást, a jelenlegi verzió ugyanúgy fut, sajnos az echo utasítást már eltüntettem belőle. Késő volt és már fáradt voltam. Nagyon kimerít engem ez az objektum orientált programozás.

Köszönöm a tanácsokat !

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- TCL LCD és LED TV-k
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- További aktív témák...
- Tamron 24-70mm f2.8 Di VC USD G2 (Nikon F) eladó!
- Steelseries Arctis 9X Wireless for xbox + Xbox dongle for PC
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 WHITE OC EDITION 24GB - Alza garancia 2027.03.19 - BESZÁMÍTOK!
- ASUS ExpertBook P5 Ultra 7 / 32GB / 1TB / 2560x1600 MATT 144Hz / Gari 2028 06 05-ig!
- Félkonfig: AMD Ryzen 5 5600x + ASUS TUF B550M Plus WIFI + Corsair Vengeance RGB RT KIT
- 0perces DDR5 4800 vadiúj Ramaxel 2x12GB memória 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B360 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Cooler Master MasterboxTD500 FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest