- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
Tudja esetleg valaki, hogyan tudom az oszlop számából visszanyerni az oszlop betűjelét?
Vagy kit tudom e "váltani" valamivel?A probléma az előzőekből adódik (nem akarok fiksz hivatkozásokat használni).
Van azonban egy olyan kódrészletem amiben egy változó által hozott cellanevet adok meg.
Selection.Sort Key1:=Range(kulcs1), Order1:=xlAscending _
, Key2:=Range(kulcs2), Order2:=xlAscending _
, Header:=xlNo, OrderCustom:=1, MatchCase:=False, Orientation:=xlTopToBottom _
, DataOption1:=xlSortNormal, DataOption2:=xlSortNormalahol kulcs1=a cella hivatkozása (pl.: b2)
kulcs2=egy másik cella hivatkozása (pl.: d2)Jelen esetben a 2 az fix lenne, de az előtte lévő oszlopnak csak a számát tudom, mivel az dinamikus lenne, tehát adott pillanatban nem biztos, hogy az adat a b oszlopban van.
Tudom, hogy valami egyszerű a megoldás csak nem találom.
Igazából annyit szeretnék, hogy az oszlop betűjelét helyettesíthessem az oszlop számával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Spórolós topik
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Beperelte a BYD Amerikát
- További aktív témák...
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- NEC MultiSync V421 42" Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- darkFlash CF8 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs