- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
Üdv!
Ez akár jó is lehetne, de túl hosszú és ha jól látom akkor minden egyes (keresett) oszlopfejléc szövegre meg kéne írni, ami több fáradtság lenne, mint ha minden egyes változáskor (ami mondjuk ritkán fog változni ha egyszer elkészült az egész) kézzel újraszámozom a megfelelő kódrészletet.
Nincs esetleg valami rövidebb megoldás?
Én gondoltam a vlookup-ra, de aztán elvetettem, minthogy meg kéne adni melyik oszlopban keresse a keresési értéket, de ha ezt tudnám akkor már nem volna szükség az egészre.
Tulajdonképpen nekem az is elég lenne, ha találnánk valami olyan megoldást ami megmondja, hogy a keresett szöveg milyen számú oszlop milyen számú sorában van (persze elég csak az oszlop száma is). Innen már nyert ügyünk lenne.
Egyébként köszönöm az eddigi ötletelést is!
Új hozzászólás Aktív témák
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest