- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cpt. Flint
tag
válasz
martonx
üzenetére
"Cpt. Flint pedig nem attól hülye, hogy itt mi a rangja, hanem a kérdése minőségétől. ... Biztos én vagyok a bunkó, de egyszerűen valami hihetetlen mélységekből jönnek elő ezek a mai fiatalok."
Cpt. Flint nem hülye, csak ugyanolyan érzékeny, mint te. A "kérdés minőségétől" se lesz valaki hülye, legfeljebb tudatlan. Azért kérdez. Nem láttam a fórum szabályzatában, hogy csak okleveles, elsővonalbeli programozók lehetnek tagok és azok is csak – általad – értelmesnek minősített kérdéseket tehetnek fel. Nagyon szépen kérlek, ha hülyének tartasz, ne foglalkozz a hozzászólásaimmal. Bizonyára te is tudnál olyat kérdezni, amiért én körberöhögnélek (lehet, hogy már kérdeztél is máshol), és a lehülyézés bizonyára neked is rosszul esne (mert az ekkora arcoknak szokott leginkább).
Ja, és sajnos baromira nem vagyok mai fiatal. Valszleg pont ez az egyik oka annak, hogy kérdeznem kell, én nem úgy kezdtem, hogy 10 évesen már javascriptet írtam mondjuk, vagy akármi. Kb. egy avíttas FORTRAN könyv volt az első kapcsolatom a számítástechnikával. Lehet, azóta se vittem többre véleményed szerint, de ez annyira azért nem izgat. És hát hiába, nem ez a szakmám, úgyhogy ne kívánd tőlem, hogy nekiálljak informatikusnak tanulni, mielőtt kérdezek. Elég nekem a saját szakmámat követni, dolgozni, családot eltartani. Elhiheted, hogy csak akkor fordulok a fórumokhoz, ha sehol nem találtam számomra érthető megoldást. Aztán van aki bunkózik, van aki válaszol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Posta, csomagküldés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- alza vélemények - tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 13 128GB 92% (1év Garancia)
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi