Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Szia!
Ezt már írtam fentebb, hogy a VB6-os Put helyett VB.Net-ben FilePut parancsot lehet használni. És akkor pont ugyanazt a viselkedést kapod, mint VB6-ban.
Másrészt a Put sem csinál mást mint, hogy berak egy elválasztó karaktert az egyes stringek közé. Csak épp a binarywriternél ezt neked kell beszúrnod, a FilePut meg magától beszúr egy /r-t.
Szerintem egyébként mára annyira elterjedtek az adatbázisok, hogy semmi értelme text fájlokban adatot tárolni. Ugyanezt a feladatot, amivel küzdesz egy adatbázis használatával VB.Netben pusztán varázslókkal össze tudod kattintgatni 5 perc alatt, gyorsabb lesz a futása, és sokkal szebb a végeredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Borderlands 4
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest