Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Netfone
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani850430
csendes tag
Igen Vb6-ot nyúzom. Tuldképpen nem vagyok annyira kezdő, csak az történt, hogy a múlt héten elveszett egy pár mappám, és volt egy programom, amit nyár elején irtam, és elveszett. És most újra kellett irnom. De végre kész van és még talán jobb is lett mint az első. BMEre járok, gépészmérnök szakra; és előző félévben az egyik tárgyam kapcsán újra elő kellett ásnom VBt
Akkor sikerült irnom egy egész pofás kis tengely méretező progit, ami access adatbázisből szedett adatokat. El vagyok VB6tal, egyenlőre elég. Amire nekem kell arra tökéletesen megfele. Nem tudom, hogy akarok e komolyabban programozni... Ez amolyan hasznos időtöltés.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- XBOX 360 + Kinect 500GB HDD + 2db. gyári kontroller 111db. játék telepítve
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
- Abit alaplapos Tricod házas Retro számítógép 2004-ből és hardver csomag
- PS5 dualsense kontroller hibátlan
- 2 db Xbox One kontroller Venom akkuval
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest