- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
Sziasztok!
Hú de örülök, hogy van ez a topic
Nekem a notimban van egy Realtek hangkártya és az a problémám / dilemmám van, hogy:
- default (ms-es) driver nagyon ütősen szól de halk és a mikrofonomat nem tudom használni
- a realtek-es driver már kellően hangos volna de nagyon gyatra mélye van és bár az AC3 filterben lévő equalizerrel lehet rajta segíteni de ez csak AC3 és DTS hangokra vonatkozik tehát a zenék még mindig szarul szólnak meg a játékok... meg úgy minden másszóval énis vadásznék valami rendszerszintű equalizer után
-
-
pete_21
addikt
Akkor szerintem ez kell neked. Ezen belül is szerintem ez: - Graphic Equalizer 2.00.65.
Most gondolom az a hangdriver van fent, amit a Win7 felrakott, vagy amit a Creative oldaláról szedtél le. Abban tudtommal semmi értelmes program nincs, amivel lehetne bármit is állítani. Azt nem tudom, hogy mielőtt felteszed ezt, le kell-e törölni a mostani drivert... Szerintem töröld, biztos ami biztos. És a letöltése link fölött lévő pirossal kiemelt dolgot is szerintem meg kéne csinálni...
(Nekem eggyel régebbi van, ott még nem kellett azokat a .dll fájlokat törölni, így nem tudom, hogy ez mennyire fontos...)
Sok sikert! -
Đaveed
csendes tag
Sziasztok!
Valaki ha tudna egy olyan rezidens, realtime programot, ami vistára jó, és a kimenő hang jelet EQ-val tudja alakítani megköszönném. A realtek driverében nincs sajnos benne, és az újat nem engedi felrakni. Valaki valamilyen ötlet???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xbox Series X|S
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Renault, Dacia topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest