Új hozzászólás Aktív témák
-
Juhaszatti
addikt
"Amúgy pedig engem pont nem érdekel, hogy az akksi hány százalékát használom ki, mert pár óránál többet úgysem vagyok töltőtől távol, és ma már egy ártatlan, pl. 15W-os gyorstöltővel is 10-15 perc alatt több órányi szuflát lehet egy akksiba lehelni."
Na de akkor a folyamatos éjszakai töltéssel esetleg 70%-osra degradálódott akku sem érinte téged, hiszen azt a kapacitást sem használod ki jelenleg sem.
-
-
Juhaszatti
addikt
Az a legnagyobb baj a cserélhető akkuval, hogy ugyanakkora telefonba kisebb kapacitásút lehet belőle tenni. A régi cserélhető akkuknak volt egy külön burkolata, hogy megvédje a sérülésektől mikor a készüléken kívül van. Most ilyen nincs rajtuk, hiszen nincs rá szükség, az átlag user úgysem tudja kikakpkodni. Enélkül a burkolat nélkül azért bőven lehetett helyet megtakarítani a telefonban.
Ne legyenek kisebb kapacitású akkuk, akkor se ha tarthatok belőle kettőt és cserélgethetem. Nem szeretném állandóan szétszedni és cserélgetni, ha nem akarok üzemidőcsökkenést. A piacra zúduló rengeteg utángyártott szemétről nem is beszélve.
Mire degradálódna az akku, 3-4 év után úgyis bármelyik szervizben cserélik ~20.000ft-ért, ha nagyon akarom.Persze ha végre eljön az évtizedek óta várt áttörés, és nagy kapacitású akkuk férnek apró helyre is, tőlem jöhet vissza a cserélgetősdi is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest