- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
thozoo
tag
Megvan a megoldás, leírom hátha más is belefut. Szóval azért nem volt jó a dolog, mert dinamikus kötetek voltak a lemezen. Ezeket a dinamikus köteteket alapvető kötetekké kell konvertálni. Illetve: konverzió nincs, a dinamikus köteteket le kell törölni, a lemezt alaplemezzé konvertálni, majd létrehozni a partíciókat, visszamásolni az előzőleg lementett adatokat, és minden olyan lesz, mint egykoron volt.
Köszönöm! -
thozoo
tag
Urak!
Egyedi a probléma, vagy belebotlott már más is?
Vettem egy SATA-s vinyót, elhelyeztem adatokat tartalmazó vincseszternek, a rendszer a régi PATA-s vincseszteren van. Namost szeretném, ha a rendszer a swapfájlt az új vincseszter 2. partícióján tárolná és kezelné, be is állítottam én ehhez mindent, annak rendje és módja szerint a Vezérlőpult/Rendszer stb. részben. Meg van adva (1GB memória mellett), hogy 1533 megabájtos legyen a swap a H: meghajtón (ez a SATA vincsi 2. partíciója.) Indításkor két eset lehetséges:
1. létrehozza a H: meghajtón az 1533 megabájtos fájlt, ÉS a C: meghajtó főkönyvtárában is a pagefile.sys-t, és a C: meghajtóét használja.
2. Csak a C: meghajtón hozza létre a nagy pagefile.sys-t, és csak azt használja, a H:-n semmi.
Mindkét esetben a virtuális memória beállításoknál az látszik, hogy a H: meghajtón van 1533 megabájtos virtuális memória.
A kívánt eset soha nem jön elő, hogy a H: meghajtón van csak a swapfile (ahol lennie kellene) és csak azt használja.
Nincs ötletem, hogy mit kellene még megváltoztatnom. Tud valaki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- bambano: Bambanő háza tája
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest