Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
Hát akkor egy ahhoz közeli felbontás, nemtudom pontosan.
Hát mert ki akarom mindet próbálni.
-
icons
addikt
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
Hát mással le tudtam szedni DVD minőségben, szal várból várat
.
Egyébként stbből HDMIn is tud jönni a jel, ami viszont HDs már sztem (legalábbis 1376*768ban jól mutat, lehet, hogy szoftveresen csinál vmit, de a lényeg a lényeg, sztem ad ki ilyen minőségű jelet). -
icons
addikt
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
Hát hogy kb 5-6mmeket fel-le ugrál egyfolytában az egész kép.
Tehát nem tud DVD minőséghez közel kódolni, ugye? Thx a hangot. -
icons
addikt
Hello!
Még soha nem használtam ezt a progit, vagy bármit ilyen célra. Tehát a felállás az lenne, hogy van egy VIVOs 9600XTm, meg egy set-top boxom (IPTVhez) és S-videon veszem tőle a jelet. Namost sikerült befogni, hang is van, ám:
- A kép folyamatosan ugrál (ha nézem, ha veszem, ám ha a felvettet visszanézem, már nem)
- Hol lehet felbontást állítani, illetve a hangot, mert kb olyan, mintha egy 1kmes acélkút mélyéről szólna (ahol én találtam, ott mintha fullon lett volna).
Egyelőre ennyi
, ja és hol lehet beállítani azt, hogy milyen formátumban rögzítsen? Ugye nem csak avit tud?? ugye nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

.