- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cickánykoma
tag
válasz
BigBadPlaYeR #1203 üzenetére
Sztem meg az egész gép úgy szar, ahogy van...komolyan! XP nincs felrakva már ősz óta mivel összeomlott és nem lehet azóta se felrakni (első bejelntkezés után behal 6-7x próbáltam felrakni) Vista jól működik XP helyett.
Most viszont olyat csinál ez az idióta Vdub, hogy ki akarok vágni egy jelenetet videóból (H264, 25 fps, AVI) és elmenteni full process módban 23.976fpsre, XViD kódolással, erre lekódolja az adott frame-t amin áll a Vdub csúszkája, és a végeredmény egy videó, ami egy több mp-es állókép lesz. Ezt betöltve Vegasban pedig egy sötét képernyőt kapok.
Mit tudok tenni ??? Ennyire szar a vdub Vista alatt? Vagy a kodekjeim nem jók ??? (Irtam korábban, mindenből a legfrisebb, 01.27-ei K-Lite van fennt)
-
Cickánykoma
tag
válasz
Borisz76 #1204 üzenetére
Üdv !
De 2-passban használom mivel csak az jelenik meg a kodekek közt (nincs 1-pass)
Ezt a részét totálisan nem értem amit irtál:
[I]Kodekbeállítás 1 menet ( log fájl létrehozása )
ÉS !!! : Nem indítottam el a tömörítést HANEM :Hozzáadtam a munkalistához ( Job )
Majd minden beállítás maradt. Váltottam a kodeken belül 2. menetre és szintén mentettem a munkalistába [/I]
El tudnád nekem légyszives magyarázni konyhanyelven lépésről lépésre???
-
Cickánykoma
tag
válasz
BigBadPlaYeR #1201 üzenetére
Próbáltam, igy se csinál semmit: kis ablkocska feltűnik telik az idő és 0 framet csinál meg...
Kodeknek nem elég Vegasnak a felrakott K-Lite csomag? Mert azt furcsállom. hogy kiakad (kifagy v. bepixelezi a képet) attól , hogyha Divx és Xvid tömöritésű jeleneteket akarok összevágni
-
Cickánykoma
tag
Virutaldub-bal akadt problémám. A szitu: van egy RAW anime (beégetett felirat nélküli) videóm amiből ki szeretnék vágni pár jelenetet a Sony Vegasba. A Vegasban viszont a simán Direct Stream Copy-val kivágott jelenetek pixelesednek vagy rosszabb esetben kifagy a Vegas a betöltésükkor. Kirpróbáltam átkódolni Virtualdub-ban a jeleneteket, ami sikerült is XVid-be, ezzel viszont az a baj, hogy a kirenderelt videóban a Vegas egy szép sötét képernyőt produkál (előnézetben viszont nem, ott látszik a jelenet) Rájöttem, hogy az a baja a Vegasnak, hogy nem szereti, ha különbözű kodekkel tömöritett videókat vágok egybe.
Mivel az eredeti RAW és a DIrect Stream Copyzott jelenetek is DIVX-el kódoltak nincs más megoldás mint újrakódolni a kivágott jeleneteket DIvX-el. A problémám itt kezdődik ugyanis nem hajlandó kódolni a Vdub !!!
Megnyitom a jelenetet, aztán Full processing, ->compression Divx 6.8 codec 2 logical CPUs ->Sava as AVI.....Erre mejelenik a kis kódolós ablakocska mint szokott de csak azt látom, hogy terheli a procit a Vdub, telnek a percek de egy fia framet nem kódol át.Itt egy kép róla:
A legfrissebb Virtualdubot (1.7.7. build 28312) használom 32 bites Windows Vista Ultimate alatt, codecnek a K-Lite legfrissebb január 27-ei csomagja van fennt.
A codecbeállitásaimmal van a gond, a codeccsomaggal, vagy a virtualdubbal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest