- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Yettel topik
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
paramparya
őstag
Próbáltam Goldwave-vel is, de az sem hozott nagy áttörést. Pl. az egyik Feket Vipera (
) résznél a hang kb. másfél-két másodperccel később indul, mint a kép. A lejátszónak ez tényleg nem gond, de ha exportálni akarok audiót, akkor az már nem jó, mert az elején lévő szünetet kihagyja. Az említett Smart Video Converter ezt is lekezeli, tehát ha audió exportálok, akkor abban az elején levő szünet is benne lesz, csak sajnos 11khz-ben. Egyelőre azt a megoldást alkalmazom, hogy a SVC-rel átkonvertálom egy másik avi-vá (vagy mpg, ez mindegy), PCM hanformátummal, abból már VirtualDub-bal tudom exportálni a hangot, majd a VD-bal készítek egy új avit az eredeti aviból és az új wav-ból. Ezt az új avit megnézem, hogy csúszik-e benne a hang, és ha nem, akkor ebből lesz az mpg.
Kicsit bizarr, de eddig működni látszik. Még nem biztos, mert a jelek-et már háromszor konvertáltam sikertelenül (kb. 4 óra/konvert), most épp' fut a negyedik nekifutás...
Bár kíváncsi lennék erre a VBR-ből CBR-be megoldásra is, hogy kell csinálni, mert a fentinél biztos, hogy rövidebb...
Ha valaki leírná röviden, akkor megköszönném... -
paramparya
őstag
Sziasztok!
Nekem is a VirtulDub-bal van bajom:
Már a fáj megnyitásánál közli a VBR detected, rövidebb lesz a hang 6 másodperccel, ha nem tetszik, mentsd le wav-ba, majd tömörítsd... dolgot. Ez nem segít. Egy angol leírásban olvastam, hogy Video -> Duplicate, Audio -> Full processing (compression: No comp.,) beállításokkal ''Save as AVI...'' megoldja a problémát, de így is csúszik a hang. Próbáltam sokmindennel, és végül találtam egy ''Smart Video Converter'' nevű progit, ami képes volt tökéletes hosszúságúra kimenteni a hangot, csak az a baj, hogy 11khz-ben, ami nem túl jó minőség...
Tud valaki valami hasonló progit, ami jobb minőségben mentené ki?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 9070/9070 XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro 126GB Gold Független 89% Gyári Akku iOS 17.3.
- Dell OptiPlex 7050 Micro i5-7500 / 8GB RAM / 256GB M.2 SSD
- Kompakt Gamer PC - i5-4750 + R9 380 4GB + 8 GB RAM
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i5-10310U, 1.70GHz, 8GB DDR4)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest