- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vz12
tag
Megnéztem itthon, valóban egy 2008-as MPEG2 plugin-om volt eddig.
Felülírtam a régit az újjal, de semmi észrevehető változást nem láttam, gyorsabb sem lett a konverzió, meg más változást sem vettem észre, pedig biztos van, csak a mélységeit nem ismerem. Vagyis jó volt a régi is, de most már marad ez.
Egyébként a "pazarló" 160 kbps CBR-es MP3 hang mellett (tehát nem VBR) az én tévéből felvett MPEG2 fájljaimat 900 kbps videó esetén (gyakran elég az ha nincsenek gyors mozgások) kb. 1/6 méretű, 1350 kbps esetén 1/4 méretű AVI-ra nyomatom össze a "sima" VirtualDub-bal, bejáratott módszer szerint. Nagyon ritkán kellett 1800 kbps-ra feltennem, nekem az volt eddig a plafon. FFDShow XVID formátumot használok, a látható minőségveszteség az MPG-hez képest szerintem elhanyagolható. Az MP3-as hang konverzió is nagyon sokat nyom a "lat"-ban, mert nélküle (tömörítés nélküli hanggal) az 1350-es AVI mérete majdnem a duplája, a 900-asé a háromszorosa! Tehát a hang rengeteg helyet tud rabolni ..., és az én fülemmel semmilyen különbséget nem hallok közöttük ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Jövedelem
- New World - az új Amazon MMORPG
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Androidos tablet topic
- Robotporszívók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD,1000W PSU/ akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest