- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Google Pixel topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Mobil flották
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vz12
tag
Megnéztem itthon, valóban egy 2008-as MPEG2 plugin-om volt eddig.
Felülírtam a régit az újjal, de semmi észrevehető változást nem láttam, gyorsabb sem lett a konverzió, meg más változást sem vettem észre, pedig biztos van, csak a mélységeit nem ismerem. Vagyis jó volt a régi is, de most már marad ez.
Egyébként a "pazarló" 160 kbps CBR-es MP3 hang mellett (tehát nem VBR) az én tévéből felvett MPEG2 fájljaimat 900 kbps videó esetén (gyakran elég az ha nincsenek gyors mozgások) kb. 1/6 méretű, 1350 kbps esetén 1/4 méretű AVI-ra nyomatom össze a "sima" VirtualDub-bal, bejáratott módszer szerint. Nagyon ritkán kellett 1800 kbps-ra feltennem, nekem az volt eddig a plafon. FFDShow XVID formátumot használok, a látható minőségveszteség az MPG-hez képest szerintem elhanyagolható. Az MP3-as hang konverzió is nagyon sokat nyom a "lat"-ban, mert nélküle (tömörítés nélküli hanggal) az 1350-es AVI mérete majdnem a duplája, a 900-asé a háromszorosa! Tehát a hang rengeteg helyet tud rabolni ..., és az én fülemmel semmilyen különbséget nem hallok közöttük ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 4
- Hobby rádiós topik
- Battlefield 6
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- One mobilszolgáltatások
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- MSI Thin GF63 12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP 250 G7 15.6" FHD i3-1005G1 16GB 256GB NVMe magyar bill gar
- Eladó Apple iMac 16.2 21,5": Core i5 4-core 3,1GHz, 16GB RAM
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- Alaplap takarólemez, hátlap, IO shield
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest