Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
ha lehetséges akkor én lebeszélnélek a virtualdubMOD kódolási funkciójáról, én max mux-olásra használom
szal az eredeti legújabb verziót használd

Az egyszerű ebbe a progiba szerintem az hogy ezeket a beállításokat csak egyszer kell megcsinálni

Ha normális input kompatibilitást akarsz akkor túl sok választási lehetőséged nincs
ezek közül is az AviSynth -et használnám -
-
(Bundás)
addikt
A téma szerintem azóta nem változott, újra kell kódolni a filmet, ehhez kell Xvid / DivX tömörítő, amit szeretnél. Én nem vagyok híve a felirat égetésnek, randa dolog és időigényes.

-
Video file-t megnyitod, beállítod a video/audio kódolást, majd a szűrők közül kiválasztod a subtitler-t. Emlékeim szerint a gyári nem nagy durranás, a VobSub-os plugin-t kéne letölteni, az kezel srt-t, ssa-t, mindent. A szűrő kiválasztása után kiválasztod a feliratot, OK, majd F7 a mentéshez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Steelseries Dragon Lore Wireless (Bontatlan)
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest