Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Kiegészítőkkel készül karácsonyra a Xiaomi
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osibaa
senior tag
válasz
asgard15
üzenetére
Újrakódolással tudsz keyframe-et csinálni egy frame-ből, ezért volt újrakódoláskor jó a film.

Biztosan van rá más mód is, javaslom keress rá a neten. Amit én elsőre találtam ez a fórum volt, ahol azt írják ha direct stream copy helyett a fast recompress módot használod, akkor az megoldja ezt. A részletes leírás az utolsó hozzászólásban van.
-
Osibaa
senior tag
válasz
asgard15
üzenetére
Olyan nem lehet, amit írtál, gondold végig légyszi... egy adott frame (képkocka) vagy benne van a videóban, vagy nincs (kivágtad), ez teljesen független a kódolástól. Kódolással nem tűnnek el frame-ek, az elég nagy baj lenne.

VDubbal frame-enként tudsz vágni, azaz precízen ki tudsz vágni egy jelenetet a filmből. Olyannal már találkoztam, hogy többször le kellett csekkolni egy filmet, mert ha frame-enként léptettem, akkor úgy mutatta, mintha ott maradt volna a kivágott jelenet első és utolsó frame-je, de ha újrajátszottam, akkor már helyesen mutatta és eltűnt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Wise (ex-TransferWise)
- Asztalos klub
- Fujifilm X
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Bestbuy játékok
- SSD kibeszélő
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- További aktív témák...
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i9-13950HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- XXLPC Polar Pulse Gamer PC - Ryzen 5 5800X - 16GB DDR4 - 1TB SSD - RX7600 8GB
- Eladó Xbox Series S 1TB konzol + 2 db kontroller + Dupla kontroller töltő dokkoló
- Corsair VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Flare X5 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 120 hó garancia
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest