Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
upszilon
üzenetére
Hali!
Nem tetszik. Ha eléggé erősre teszem a szűrést, akkor keni a képet, és a 3D szűrés és mozgás figyelése miatt egy kar lassú mozgása olyan, hogy "külön megy" a kéz, és a könyök. Csak egy bizonyos mozdulat-távolság után mozdít a szűrő is.
DFN, Temporal, 3D kombinációkkal ugyanez kihozható, és nincs pixel "lemaradás" mozgásnál.
Ha másik editor is kell, akkor megy a dolog, mert lágy szűrés és iszonyat erős lemegy egész filmre (2 kópia készül), és vízszintes képátmenet vágással összerakható a két kópia. Csak ezt egy menetben szeretném.

-
Thome
veterán
válasz
upszilon
üzenetére
Természetesen értem mit mondasz, Kb ugyanez a Photoshop is, illetve az Aftereffects is, csak hogy az Adobe példájánál maradjunk, csak azért kérdezem ezt a témát, hogy hátha lelek valamilyen tutorialt, ami alapján elindulhatok!
Aztán ha találtam valamit, onnantól kezdve kísérletezgetni, próbálkozni tudok!
Köszönöm a segítséged, belefogok, tanulom, aztán meglátom mi sül ki belőle!

Üdv,
Thome -
Thome
veterán
válasz
upszilon
üzenetére
Köszönöm a bőven kifejtett válaszod, hasznomra volt!

Van itthon egy 10.04-es ubuntu úgy is, feldobom, és megszerkesztem.De még egy kérdésem lenne!
Hogy keressek rá erre a szerkesztésre? Saját kútfőből, pláne ha még angol is, soha nem jövök rá. Tehát az a kérdésem, hogy mi ennek a neve? "footage" vagy mi lehet, mert fogalmam sincs.A válaszod(/válaszotok) előre is köszönöm!

Üdv,
Thome -
liksoft
nagyúr
válasz
upszilon
üzenetére
Köszi, megnézem. Nekem a kép teljes alján van 20-30 pixel magasságig erős zaj, mert a régi felvételt már máshogy nem lehetett digizni. Így ott iszonyú milyen kavalkád van, de erős 3D szűréssel ha nem is éles, de legalább nem annyira zavaró.
Hogy ez mennyire lesz használható, nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest