Hirdetés
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- Nincs megállás akkuméretben
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F7
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludsimon
veterán
Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám van, amivel már 2 órája szenvedek és még mindig nem jöttem rá mi lehet a probléma.
Szóval adott egy .m2ts kiterjesztés aminek elvileg ez a pontos codecje:
AVC/h.264
AC3Feltelepítettem már a ffdshow-ot, betettem a plugins nevű mappába a DShowInputDriver-t, fel is lett telepítve előtte, illetve valami Splittert ajánlottak, azt is feltelepítettem.
AVI-t és xvidet/mpeg-4-et teljesen gond nélkül beveszi és tök jól működik!
De ezzel az egyel egyszerűen nem tudok megbirkózni, már annyi mindent kipróbáltam, segítsetek!!!
Illetve még egy kérdés.
Láttam, hogy a rázkódás elleni pluginja is tök jól működik, annyi a hátrány, hogy mondjuk lesz egy fekete keret a videón de nem fog kiugrani a szemem. Na már most egyszer valami oknál fogva sikerült összehoznom ezt és működött is, de valami eszméletlen mennyi időbe tellett, mire megcsinálta! Azt hiszem 8 perces videó stabilizálása valami 1 óra volt! Ezt is én szúrtam el, vagy ilyen lassú?Köszönöm a segítséget!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Napelem
- Formula-1
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 12700e , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V111 DDR5 -i5-14400F -RTX 5060Ti -16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V100 - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V81 - DDR5 - i5-14400F -RTX 5060 -16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V61 -DDR5 - i5-14400F -RTX 4060Ti -16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest