Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
td
senior tag
Sziasztok!
Mikor/mitől fordulhat az elő, hogy lekódolok egy mpeg2 forrást két menetes divx-be, és kb. a videó felétől nem lesznek key-frame-ek?
Egy kb. 28 perces anyagról van szó. Találtam egy olyan pár éveset, amit ugyanazzal a VirtualDubbal kódoltam anno, kb.25 perc, és jó. Megpróbáltam a másik verziót is, ami van, de azzal sem lett jó (az egyetlen különbség, hogy azzal legalább nem ~300, hanem ~600 MB lett, ami a reális, viszont mindkettő eredmény lejátszható teljes hosszában).
Valami ötlet?
(Bár most, hogy így kérdezem, mintha lenne valami ilyesmi beállítás, hogy max. keyframes... De nem rémlik, hogy korábban használtam volna.)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB 09.11.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest