Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Garmin topik
- Google Pixel topik
- 10 VI 16
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
td
senior tag
Sziasztok!
Mikor/mitől fordulhat az elő, hogy lekódolok egy mpeg2 forrást két menetes divx-be, és kb. a videó felétől nem lesznek key-frame-ek?
Egy kb. 28 perces anyagról van szó. Találtam egy olyan pár éveset, amit ugyanazzal a VirtualDubbal kódoltam anno, kb.25 perc, és jó. Megpróbáltam a másik verziót is, ami van, de azzal sem lett jó (az egyetlen különbség, hogy azzal legalább nem ~300, hanem ~600 MB lett, ami a reális, viszont mindkettő eredmény lejátszható teljes hosszában).
Valami ötlet?
(Bár most, hogy így kérdezem, mintha lenne valami ilyesmi beállítás, hogy max. keyframes... De nem rémlik, hogy korábban használtam volna.)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nintendo Switch 2
- BMW topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- World of Tanks - MMO
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sweet.tv - internetes TV
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- PRÉMIUM WHITE PC - 9800X3D / 9070 XT Hellhound Spectral White OC / ASRock X670E Taichi Carrara (L)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- 2027ig GYÁRI garancia Lenovo V14 / Ryzen3-7320 / 8gb DDR4 ram / 500gb NvMe SSD / WIN11
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3459,94% Akkumulátor
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest