- Google Pixel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Renrut24
csendes tag
Sziasztok!
Lenne két kérdésem, és nagyon megköszönném, ha tudnátok segíteni
:
Megvan a Virtualdub program, az, amelyik kezeli a MPG2 videót is. Na most a kérdésem a követező lenne vele:
Szeretném megvágni a videóimat, amiket felvettem (reklámot szeretném kivágni) és valami okból kifolyólag az első használat alkalmával mutatja a videóképet, tudom is léptetni, de az azután következő megnyitásoknál már nem mutatja a videó képét, így tehát nem tudom hogy hol vágjam meg az adott videót. Mitől lehet ez?
Másik kérdésem, hogy miután mondjuk sikerült megvágni, és tömörítéssel együtt szeretném elmenteni, akkor ugyan az a folyamat, mintha csak simán, vágás nélkül tömörítenék (Video ---> Full processing mode ---> Compression ---> kodek beállítás, Audio ---> Full processing mode ---> Compression ---> kodek beállítás) ?
Előre is köszönöm szépen a válaszotokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest