- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel topik
- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
beeeeerka
tag
válasz
Balinov #1358 üzenetére
Szia,
Rátöltöttem az Explorerre az imageshack-ot, de nem találom a Help-jét. Kinyomtattam a múltkor a FAQ-t, de most már nem találok vissza oda, hogy a részleteket is elolvashassam. Az angol nem megy valami jól, ez szaknyelv, amiről sejtéseim vannak, de nem értem ! Van -e valahol magyar nyelvű leírás hozzá ? Tkp. most még mindig ott tartok, hogy a képernyő teljes tartalmát tudom csak kimásolni, ami felesleges helyet is foglal, a le-és feltöltés is hosszadalmasabb. Hogyan lehet a képernyőnek csak egy kijelölt részét elmenteni ?
Milyen a mobilnet Irish-ban ? Itt Mo-n ( akinek van ) mindenki csak panaszkodik, hogy milyen lassú, irtó sokat szenvednek vele.
Volna még egy csomó kérdésem, de képtelen vagyok most mindent felidézni. Amikor otthon vagyok és próbálkozom ( mint a kiskutya ... ), akkor tudom, hogy mi kéne, de ott nincs NET. Mire meg másnap kérdezhetnék, addigra ezer mással van tele a fejem. Meg az is nyűgös, de nagyon, hogy a kérdésekhez tartozó képeket otthon kell rögzíteni, aztán behozni, csk úgy tudom a fórumba beszúrni az illusztrációkat. Otthon is csak a PrtScr gombbal tudok képeket csinálni, ami szintén csak a teljes képernyőt rögzíti. Akkor azokat még ki kell vagdosni, k...a sok idő elmegy vele ...
Üdv: B.
Új hozzászólás Aktív témák
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- Nintendo Switch Lite CFW 20.4 + 256GB microSD, Dual Boot + Atmosphere 1.9.4 + 3 hó garancia!
- Lenovo Thinkpad T14 -50% 14" Brutál AMD Ryzen 5 PRO 4650U 6Magos 16GB 512GB SSD FULLHD IPS MATT
- Nintendo Switch OLED 20.4.0 + Android 15, 256GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest