- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz
< CyberBob > #505 üzenetére
Köszi a választ! Nekem nem tudom, miért nem futott le... Nem friss a telepítés, de annyira azért nem nyúztam.
Az viszont még mindig nem megy, hogy a hostról megosztott mappát leválaszd, miközben megy a virtuális gép...(#506) Sweet Lou 6: Köszi azért neked is. Majd ha lesz időm, lehet, hogy újrahúzom a VM-et. Akkor biztos menni fog.
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
< CyberBob > #499 üzenetére
elvileg megy vele, csak itt a "Nem"-re kell kattintani:
-
brd
nagyúr
válasz
< CyberBob > #500 üzenetére
Az attól függ, milyen a Guest OS. XP/2003-nál nem javasolt az ICH9, mert esik-kel az Additions vele (legalábbis, az első pár verziónál, amikor megjelent a VBoxban, próbálkoztam átállítani PIIX3-ról, de azóta nem néztem, de sok különbség egyébként sincs), 2008/Win7-től mehet (Vistával még hálistennek nem kellett találkoznom, de a 2008-ból gondolom, hogy ott is jól működhet az ICH9 beállítás).
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged