Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lalakov
senior tag
Köszönöm.
A kérdésem feltevésénél nagyon örültem volna ennek a válasznak, most viszont kicsit összezavarodtam. Kutakodtam magam is és találtam egy Portable Virtualbox programot, amivel hordozhatóvá lehet tenni a virtuális op. rendszert. Mi a különbség a két mód között?
Ha a Portable-lel csinálom, akkor a másik gépre nem kell feltennem semmit se, csak rádugom és működik?
Ha a sima Virtualbox-szal, akkor meg fel kell tennem ugyanazt a verziót (esetleg ugyanúgy be is kell állítanom) és csak akkor fog működni?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Formula-1
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Instagram közösségi fényképezés
- LG LCD és LED TV-k
- Elemlámpa, zseblámpa
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Crimson Desert
- OLED monitor topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Játékok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RX 6800 XT / 512GB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC - ZÖLD 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest