Hirdetés
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Összekeverheti a Samsung a klasszikust az ultrával
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
Bocsi a dupláért, lejárt a szerkesztési idő.
A parancssoros megoldás nem oldotta meg, próbáltam a Total Commander parancssorából(rendszergazdaként természetesen), illetve a rendes parancssorból. Viszont miután nem sikerült, megpróbáltam, csak úgy kíváncsiságból, betallózni a beállítások/kiterjesztők-nél, ahogy az előbb, és lőn világosság települt. Ugye csak annyi volt az eltérés az előbbihez képest, hogy bemásoltam az Extension Pack-ot a VBox mappájába, ahogy írtad és onnan tallóztam be az állományt. Érdekes ez a dolog, eddig akárhonnan hajlandó volt települni, és a másik gépen most is bárhonnan tudom telepíteni.
Na mindegy, a franc se érti már, hogy mi van ezzel. De a lényeg, hogy sikerült, szóval köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest