- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
zadir1
tag
Sziasztok!
Gyakorlati vizsgára készülve szeretnék otthon csinálni egy gyakorló panelt motor bekötésekhez.
Légvár, forgásirány, dahlander, csillag-delta kötések lesznek. Ezekhez már beszereztem 2 be 1 ki nyomógombot, 3 mágneskapcsolót (dilool 62), kismegszakítókat, sorkapocsokat. 230/400 motorom lesz. Milyen időrelét, hőkioldót és kiegészítőket ajánlotok még? Keresnék még erről tananyagot, aki most végzett nemrég, segítsen 😄. Youtube-ot átnéztem, inkább elmélet van. -
zadir1
tag
Hali!
Valami egyszerű, jó, Ipad-on is használható rajz programot tudnátok ajánlani? Áramutas rajzhoz kellene most leginkább. -
zadir1
tag
Fí relét gyakorlás céljából rá lehet kötni dugaljra is, vagy csak a szekrényből elágazó fázisra?
-
zadir1
tag
válasz bluemirage #481 üzenetére
Mivel tervben van lakásfelújítás és vezetékcsere, mindenképp kell még egy relé és kapcsolók, csengő, mozgásérzékelő stb.
-
zadir1
tag
Hali!
Járok most villanyszerelői tanfolyamra, gyakorlat céljából gondoltam arra, hogy összehozzak olyan gyakorló panelt, ami van suliban is. Sajnos ott mivel sokan vagyunk és kevés az alapanyag arra gondoltam otthonra csinálnék / vennék ilyet gyakorlás céljából ( kis megszakító, dugalj, váltó, nyomógpmb, csillár kapcsoló, alkonykapcsoló, lámpafoglalatok, csengő, mozgásérzékelő, rézkábelek.
Lehet ilyet venni valahol egyben, vagy szerezzek be villamossági boltban egyesével mindent?
Esetleg valami tippet kérnék, hogy milyen eszközzel lehetne elérni, hogy ne verje le a Fí relét, ha nem jól kötöm össze?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Villanyszerelés
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest