- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
válasz
Bjørgersson #39459 üzenetére
Tény, a Nitro+ azért jobb a Pulse-nál, már ha csak a Sapphire-t nézzük. De némi MCT/MPT és egy ventivezérlés beállítás után kezes jószág lesz.
-
Vigneau
félisten
válasz
Bjørgersson #39441 üzenetére
Körülnézek én is a HA-n, de legtöbbször a boltban kötök ki. Eddig a kivételt csak a VGA és az SSD képezte az elmúlt 2-3 évben.
-
Vigneau
félisten
válasz
Bjørgersson #39426 üzenetére
Szerintem elleszel vele egy darabig.
-
Vigneau
félisten
válasz
Bjørgersson #39393 üzenetére
Ismerős az érzés. Viszont, amennyiben megteheted, inkább RX 6700 XT vonalon nézelődj. Ott az MSI Gaming X és az ASRock Challenger D.
-
Vigneau
félisten
válasz
Bjørgersson #39391 üzenetére
Ritka volt és a hűtésének sincs jó híre. Az XFX jobb.
-
Vigneau
félisten
válasz
Bjørgersson #39380 üzenetére
A Mech hűtés sosem volt combos és halk. Ahogy a Ventus sem... De legyen vele szerencséd, azt kívánom.
-
Vigneau
félisten
Ilyen se történt még velem. Jöttem az út szélén kocsival, nem mentem le az aszfaltról. Valami úgy felcsapódott, hogy hangos fémes csattanás mellett behorpadt az anyósoldali ajtóm a B oszlopnál ülésmagasságban.
Keresztben lehetett valami faág, amit nem vettem észre, vagy még inkább pl. petpalack?
-
Vigneau
félisten
válasz
KROK640 #39266 üzenetére
23 éven keresztül volt egy beállt kb. 8 órás munkaritmusom, egész jó környezetben. Erre jövő hónapban felkészülök és októbertől 3-4 naponta 24 órás szolgálatot látok el. Aminek a végén lesz egy kis kukizás, mert biztos találnak valami hibát az előző nap során.
A gyerekem ráadásul elég apás így közel 4 évesen. Jó lesz Vele megértetni, hogy nem minden este tud majd velem elaludni. Röviden ennyi, nem a világ vége, de nekem ez nem esik így jól.
-
-
Vigneau
félisten
válasz
KROK640 #39239 üzenetére
A mondást szó szerint kellett most érteni.
A zápor miatt sietősen kellett kocsiba szállni, a gyerkőc is osztotta az észt a hátsó űlésről. No meg agyban én sem voltam ott teljesen. A munkakörömben változás áll be, nekem nem igazán tetsző irányba. Így kiesett a fejemből a STOP üzenet küldése.
-
Vigneau
félisten
Ma leróttam a tartozásom az Ördögnek. Picit később esett le, hogy elindítottam korábban egy parkolást... De amúgy sem volt valami túl jó ez a nap.
Viszont az SD kártya tökéletesen levizsgázott ma FeZo.
-
Vigneau
félisten
válasz
Bjørgersson #39219 üzenetére
Káttó...
-
Vigneau
félisten
válasz
Bjørgersson #39209 üzenetére
Találtál nekem valamit, ami megizzasztja a VGA-mat?
-
Vigneau
félisten
A T3U/T2U Nano-val volt már valamelyikőtöknek dolga (jelenlegi állás szerint népszerűség alapján 1. és 4. helyezettek)?
KROK:
Nem vágyok rá. Te vennél 10-et, ha csak egy kellene? -
Vigneau
félisten
Szolnokiak, tudtok helyben olcsón használt 4-32GB micro SD kártyát? 16GB-st találtam fent 500 HuF-ért, de csak 10db-tól postáznak. A többi 9-cel mit kezdjek?
-
Vigneau
félisten
Van közöttetek Xiaomi telefon fan/tudor?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Projektor topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest