Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
chatal
csendes tag
Szia. Én egy VA902b(?) típussal rendelkezem, elvileg. [link] -hoz képest a különbség, hogy szürke a kerete, különösebb fájdalmat ez nem okoz. Pontos adatokkal nem tudok szolgálni, hanem csak tapasztalatokkal. Átlagfelhasználáshoz - mint netezés, szoftverekkel bíbelődés, stb - szerintem (árához képest) tökéletes. Betekintési szöge nem rossz, de kb. 45 fok után kezd összemosódni gyengén a kép. Utánhúzást gyakorlatban, zavaróan még nem tapasztaltam. War3-at játszom rajta, ahhoz jó. Színei átlagosak, a narancssárgája gyönyörű. Kipróbáltam FPS-el is (UT2004); elég gyors egérbeállítással sem volt zavaró, én játszhatónak értékelem. Nincs rajta DVI csatlakozó, ez egy hiányosság. Nagy átlagban meg vagyok vele elégedve. CRT után egy álom
Ha ez neked segített esetleg...
[Szerkesztve] -
Madmax2
csendes tag
Szia!
Kontraszt 750:1, válaszidő 14ms, MVA panel.
Filmnézésre, grafikai és egyéb munkáka, netezésre tökéletes... gyönyörűek a színei és akármilyen szögből is nézed ugyanolyan a képe.
Fekete az fekete és nincs bevilágítás sehol.
Játszani nem szoktam de gyanítom, hogy arra vannak jobb monitorok, bár ilyen árban azt is kétlem...
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ha ez neked segített esetleg...