- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Netfone
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
sellerbuyer
őstag
válasz
doktor úr #752 üzenetére
Konkrétan mi volt vacak a képében? Azért nem értem, mert ezek a kis TV-k, legalábbis a normálisabbak 800px-es natív felontása egyáltalán nem rossz. A fullHD-s "csodáknak" is csak 1024-es a natív felbontásuk. És hát mindkettőn ugyan azt az SD képet jeleníted meg (725px). Igaz, a kompozit nem ugyan az a minőség, mint a hdmi-n keresztül kiadott, vagy az RGB jel, de felbontásban semmivel sem több és hát ilyen kis méretű monitornál... Ráadásul tulajdonképpen nem a képminőséget, meg a színeket nézed a fényképező LCD-jénél nagyobb monitoron, hanem az élességet, a zebrát, meg még egy-két olyan dolgot, aminél szerintem csaknem mindegy, hogy milyen minőségű monitort használsz, csak ne legyen torz a kép rajta, értékelhető, normális legyen. Erre meg elvileg alkalmasnak kellene lennie majd' mindegyik márkásabb kis TV-nek.
Nekem 60D-m van, én teljesen feleslegesnek tartom, hogy 50-70k-t kiadjak egy fullHD monitorra. Ráadásul a kompozit kábel egy sima RCA jelkábel. Így ha a rendezőnek kell az élőkép vmiért, oda vezetem neki a kábelt, ahová csak akarom és olyan hosszút gyártok belőle, amilyen hosszút csak akarok (ill. amire szükség van), akár a szomszéd szobába, vagy még messzebb is elér, stb. (mindezt akár hanggal is!). Ugyanakkor nem lesz tőle sokkal kényelmetlenebb a DLSR-el történő mozgás, mert rugalmas, vékony kábel. A hdmi kábelről ezek a paraméterek nem mondhatóak el.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AM 5 lapok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest