- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nozs23
addikt
válasz
MrChris #31264 üzenetére
50-es, meg 24-105. A 24-70 PL be lett áldozva, de nem bánom, nehéz egy dög volt.
Csomó extra dolog került a menübe. Pár dolog máshogy is működik, mint korábban. Volt amire csak úgy tudtam rájönni, egy online segített egy Panasonicos (de még neki is chatelnie kellett hozzá) ez az volt, hogy tapicskolás nélkül hogy választod ki, hogy kit kövessen az AF, ha több ember van a frameben. Még teljesen ezt az automatizált focus pullt sem vágom, szerintem az interface elég bonyolultra sikerült, de sokszor úgy sem kell.
6K opengate 9:16 frame markerrel (story) elég menő.
Tudtam, hogy jó lesz az AF, de egyelőre nagyon furcsa, hogy meg tudok bízni benne.Speed/Sensitivity beállításnak először van tényleges jelentősége Pana vázon. Max-ra húzva tényleg iszonyat fürge, alapbeállításon kicsit nyugodtabb, mint egy Sony default. Low-lightban is kevés huntba futottam bele. Zárnak jobb hangja van, mint volt. AWB lock nem úgy van, mint a Sonynál (ha jól emlékszem), itt manuálisan kell engedélyezni (kiraktam FN-re), illetve felvétel közben is be tudod nyomni. RAW támogatás még nincs, 55media is dolgozik az új V-log LUT-okon, amit várok, mert a gyárit nem szeretem. Ezt a vázon belüli a lut-ot nagyon komolyan vették, gyakorlatilag bármelyik profilhoz be tudod hívni a saját lut-odat, hogy pont olyan kép essen ki a gépből, amit szeretnél, nincs V-logra limitálva. Mondjuk ez hidegen hagy, úgyis csak V-log érdekel, azt meg utólag gyúrom, de ha valaki olyat keres, hogy az essen ki a gépből, amit akar, annak nem rossz. 50mm-en teljesen vállalhatóan lehet kézből tolni, nyilván futni nem kell, de nem őrül meg a stabi és rángat össze-vissza elég dokumentaristán, organikusan követ, amennyire tud, láthatóan jobban, mint az előd.
Még csak itthon tudtam tesztelgetni, de összességében tisztességes upgrade ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- GTA VI
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest