- MIUI / HyperOS topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Mobil flották
- Redmi Note 7 - nota bene
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
murga
tag
0,8GB-os célfájl készítéséről van szó.
411 Giga szabad hely van a cél SSD-n. (alaplapi SATA M.2 foglalatban lévő 500 GB-os)
Most viszont beállítottam egy harmadik (Sata kábelen csatlakozó 2,5"-os 500GB-os 127 hibás szektort tartalmazó SSD-re a célt, és így megcsinálta.
A rendszer a programmal együtt egy PCIe kártyában lévő 2TB-os NVMe M.2 SSD-n van 1,8 TB szabad hellyel.
Visszaállítottam arra amin a forrásvideók is vannak, megint 24 bájtos eredménye lett.
Többféle beállítással kipróbáltam. A forrás snitteket is tartalmazó alaplapi SATA M.2 SSD-n mindig 24 bájtos célfájl lesz, ugyanazzal a hibaüzenettel.
A harmadik SSD-re célzott dekódolás, pedig mindig jó eredményt produkál.
A következő az alaplap Sata vezérlő driverének ellenőrzése lesz.
Pedig nemrég telepítettem a legfrissebbet... -
murga
tag
Sziasztok!
Olyan problémám van egy frissen telepített rendszeren, hogy a Premiere Pro 23-ben szerkesztett videó export végeredménye egy 24 bájtos fájl. Hardveres és szoftveres dekódolás végén is. Olyan hibaüzenetet ír, hogy "file importer detected an inconsistency in the file structure of a xyz.mp4. Reading and writing this file's metadata (XMP) has been disabled" H264-nél és H265-nél is. Az NVIDIA legfrissebb Quadro drivere van fenn 537.70, win 10 pro rendszeren. Rendszermeghajtón SSD-n a program és a cache fájlok is, maga a szerkesztés egy másik SSD-n történik. 4K az alapanyag és 'Match Source' meghagyva a kimeneten.
Quadro P5000 egy i7 4790 procival 32G Rammal
Mi lehet rosszul beállítva?
Hol keresnétek a hibát? -
murga
tag
Sziasztok!
Váltottam Premier Pro 2023-ra, ami lesz@rozta a 10 éves GTX 760 videókártyámat. Gondolkodom új kártya vásárlásán. A Pro 2022-nél meg voltam a GTX 760-nal elégedve, teljesen jól kezelte vágás közben a 4K alapanyagokat (megfelelő mennyiségű memória és PCI SSD támogatottsággal. Olyan videókártyát keresek, ami legalább annyit tud, mint a GTX 760 és elfogadja a Premiere Pro 2023.
Közben utánanéztem és a processzoromat (i7 4790) a Premiere Pro 2024 már nem támogatja, tehát túl nagy lépcsőt nem szeretnék lépni az új videókártya beszerzésnél.
A renderelés ideje nem érdekel, a preview sebessége szerkesztés közben viszont annál inkább.
Milyen kártyát ajánlotok?
Vagy tud valaki olyan táblázatot ahol a CUDA képességek össze vannak hasonlítva?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciókamerák
- Milyen széket vegyek?
- Könyvajánló
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MIUI / HyperOS topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- Eladó számítógép
- Új, Gamer félgép - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- MSI RTX 3080Ti 12GB /Jótállással!/Dobozos!/Beszámítás!/Posta lehetséges!
- MacSzerez.com - iPad Air 13" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Kék / Apple Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- PS Plus előfizetések
- Update 07.31. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest