- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Netfone
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jameson2
csendes tag
Ugyanitt keresek egy lelkes önkéntest, aki néha felásná a kertemet. Teljesen non-profit célból virágokat ültetnék itt, csak hogy mások is kedvet kapjanak a virágültetéshez. Megcsinálnám én is, de csak egy kicsorbult élű ásóm van, és nem tudom hogyan kell használni.
-no offense, csak egy szar példa volt
Jó tanácsokat adtak az előttem hozzászólók. Én is azt mondom h próbáld ki a Movie Makert (anno én is zéró előismerettel vágtam meg néhány videót WinXP-n Pentium 2-es gépen!!!) -
jameson2
csendes tag
Köszi a választ MrChris!
Végül egy Lenovo T430-ast vettem
i5-3320
NVIDIA NVS 5400M 1GB
16GB RAM
250GB SSD + 750 GB HDDA márkától megszokott minőség megvan. Kezdő szintű videó vágásra bőven elég.
Már a harmadik projectemen dolgozom. Erőforrásigényesebb feladatok kicsit tovább tartanak, de az én céljaimhoz még így is megfelel. PremierePro nagyon kezesbárány, stabil, intuitív a használata, rengeteg tutorialt találok hozzá. -
jameson2
csendes tag
kerestem a fórumban ill átböngésztem, de nem találtam a dilemmámról infót.
Szóval notebook vásárlás előtt állok amit videovágásra (is) használnék.
Szóval a kérdésem vagy elég-e az integrált Intel HD videokártya erre?
A vágás melyik folyamatában számíthatok komoly komromisszumokra így?
Segítenének saját tapasztalatok és/vagy cikkek tesztek ebben a témában.Kisebb (néhány perces) videók vágására használnám.
Akciókamerás + mobilos felvételek, képstabilizálás effekt, PIP.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Linux felhasználók OFF topikja
- Kuponkunyeráló
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nők, nőügyek (18+)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Hibás A6000 (sn: 6323299) alkatrésznek - kérlek olvass leírást alaposan
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kedvező Áron! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest