Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Tsabee

csendes tag

válasz cigam #1527 üzenetére

Köszi szépen az ajánlást és a "jog" kiegészítést!
    Nos az árakat még emésztenem kell :D
    Van viszont 2 hónapos free trial lehetőség, ezt kihasználom és tesztelgetem.

• Tsabee

csendes tag

Sziasztok!

A segítségetek kérném a következő megoldásában:
    Kizárólag rövidebb (30sec - 5min) közötti képernyőfelvételeket készítek és időnként szeretném lassítva visszajátszani az utolsó felvett 1-4 másodpercet, lehetőleg a felvétel megszakítása nélkül.
    Mellette elhelyezhető vízszintes, függőleges illetve választható pontból húzható vonalra lenne szükségem a visszajátszott videón.
    Mindezt a folyamatot a lehető leggyorsabban, másodpercek alatt végre tudjam hajtani.

Példaként egy foci közvetítést tudnék felhozni, felvétel közben támadás során bizonyos határeset szituációkban minél gyorsabban eldönteni, hogy valóban lesen volt-e a támadó játékos.

Jelenleg amivel próbálkozom: OBS felvevővel - adott jelenetnél a felvétel gyors megszakítása és a felvétel újraindításával, vlc lejátszóval - képkockás léptetéssel, valamint egy vonalzóval a monitorra tapadva :)

Vlc gondom, hogy a megszakítás nélküli felvételnél csak 8-10sec késéssel tudom elkezdeni a munkát, valamint nem igazán alkalmas arra hogy lassítást-gyorsítást dinamikusan használjam, a képkockáról képkockára gyorsbillentyűvel léptetve vagy lenyomva tartva egy irányba működik, ha véletlen túlszaladok a jeleneten körülményes visszaléptetni, finoman nem is tudok pár képkockát csak minimum 1-2 másodpercet visszaugrani.

Teljesen láma vagyok a témában és annyira speciális az igény, hogy inkább tanácsot kérek, hogy felesleges programok próbálgatását kihagyjam és megtaláljam az optimális eszköz(öke)t.
    Az elképzelésem az volt, hogy valami kis mini keverőpult vagy leginkább a stúdiókból laikusként látott nagy tekerő gombra lenne szükségem amivel precízen ide-oda tudom léptetni a videót. Külön ilyen tekerő gombot nem is találtam és durván 60k huf-tól a csillagos égig mennek az eszközök.

Még arra gondoltam, hogy a photoshopban van mágneses lasszó funkció, ami kontrasztos képeknél szépen felismeri az elkülönülő területeket. Ilyen megoldható az esetemben, hogy elkülönülő kontrasztnál, a focis példánál maradva függőleges vonalakat tudnék megjeleníteni a játékosok határvonalánál és ezt követni tudja?

Bármilyen ötletet, szoftverek, hardverek javaslatát szívesen fogadom amivel egyszerűsíteni és gyorsítani tudnám a teljes vagy a folyamat egy részét.

Új hozzászólás Aktív témák