- MIUI / HyperOS topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Mobil flották
- Redmi Note 7 - nota bene
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi325
tag
-
szabi325
tag
Köszi amit írtál így már kezdem érteni a dolgot, igen elvileg avi h246 -vel.
A HW eszköz ez: [link] , digitalizáló programok közül próbáltam Corel-t de az hibát dob capture közben, Arcsoft showbiz-t az nem mutat live képet capture közben így nem tudom hol jár a kazetta. Ezért maradt a Debut (NCH) de ha volt mással tapasztalatod akkor megköszönöm ha megírod a nevét.
Ezek a lehetőségek vannak:
Akkor itt rápróbálok a DV Encoder PAL-ra vagy esetleg látsz mást amivel érdemes próbálkozni?Ha nem aviban rögzítek hanem mpg-ben akkor meg néha nincs meg a 25fps és látni hogy nem folyamatos a kép.
Van egy DV kamerám is, és eszembe is jutott hogy régen amikor azt vettem át PC-re akkor is jártam úgy hogy hosszú felvételnél elcsúszott a hang... így gondolnám hogy ez valami beállítás lehet amit soha nem tudtam helyesen használni.
Illetve ahogy mondtam ha a vágóprogramban 55 perchez tekerek és az utolsó 5 percet konvertálom ki akkor ott nem csúszik el a hang (szóval 55 percnél az van aminek lennie kell viszont ha a teljes 1 órásat mentem ki akkor ott már elcsúszott van, pedig a forrás ugyanaz az 1 órás avi fájl amit felvettem). Szóval innen úgy gondolnám hogy valamiért a beállítás rossz amivel próbálkozom Corelben:
Próbáltam MPEG2 -ben is elmenteni az alábbi beállításokkal de ott is csúszott a hang ha a teljes 1 órás felvételt hagytam:
Vagy próbálkozzak Adobe Premiere-vel?
-
szabi325
tag
Sziasztok!
Videómagnóról digitalizáltam pár családi videót Debut (NCH) szoftverrel az alábbi beállításokkal:
Ha megnyitom bármilyen videó szerkesztővel pl Corel VideoStudio 2020 vagy az NCH videopad, a hang tökéletes, nem csúszik.
Ha megnyitom VLC playerrel(vagy bármely más lejátszóval) és beletekerek a videóba a hang elkezd csúszni és nem marad szinkronban a képpel. Ha átkonvertálom pl Corellel (avi, mp4, mkv) és megnyitom a kimeneti fájlt egy lejátszóval és beletekerek megint elkezd csúszni.
Ez mitől lehet és hogy kell kiküszöbölni hogy ne csússzon el a hang ha beletekerek ?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Könyvajánló
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MIUI / HyperOS topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED monitor topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó számítógép
- MacSzerez.com - iPad Air 13" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Kék / Apple Garancia!
- Új, Gamer félgép - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 13700 + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Radiolink AT10II vezérlő 12 csatornás RC vevő R12DS 2.4GHz DSSS&FHSS
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M1 / Ezüst / Wifi + Cellular / 128GB / Garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest