Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• szabi325

tag

válasz flash- #1662 üzenetére

Én Adobe Premiere Pro 2020-at használok és ehhez feltettem a Red Giant Magic Bullet Suite v13.0.6 -t, az effekteknél rá tudod húzni a plugint aminek a neve "Colorista". Ha ráhúztad lesz egy gomb hogy "guided color correction" , ezzel egyszerűen fogod tudni csinálni :)

• szabi325

tag

válasz cigam #1399 üzenetére

Köszi amit írtál így már kezdem érteni a dolgot, igen elvileg avi h246 -vel.
    A HW eszköz ez: [link] , digitalizáló programok közül próbáltam Corel-t de az hibát dob capture közben, Arcsoft showbiz-t az nem mutat live képet capture közben így nem tudom hol jár a kazetta. Ezért maradt a Debut (NCH) de ha volt mással tapasztalatod akkor megköszönöm ha megírod a nevét.
    Ezek a lehetőségek vannak:

Akkor itt rápróbálok a DV Encoder PAL-ra vagy esetleg látsz mást amivel érdemes próbálkozni?

Ha nem aviban rögzítek hanem mpg-ben akkor meg néha nincs meg a 25fps és látni hogy nem folyamatos a kép.

Van egy DV kamerám is, és eszembe is jutott hogy régen amikor azt vettem át PC-re akkor is jártam úgy hogy hosszú felvételnél elcsúszott a hang... így gondolnám hogy ez valami beállítás lehet amit soha nem tudtam helyesen használni.

Illetve ahogy mondtam ha a vágóprogramban 55 perchez tekerek és az utolsó 5 percet konvertálom ki akkor ott nem csúszik el a hang (szóval 55 percnél az van aminek lennie kell viszont ha a teljes 1 órásat mentem ki akkor ott már elcsúszott van, pedig a forrás ugyanaz az 1 órás avi fájl amit felvettem). Szóval innen úgy gondolnám hogy valamiért a beállítás rossz amivel próbálkozom Corelben:

Próbáltam MPEG2 -ben is elmenteni az alábbi beállításokkal de ott is csúszott a hang ha a teljes 1 órás felvételt hagytam:

Vagy próbálkozzak Adobe Premiere-vel? :)

• szabi325

tag

Sziasztok!
    Videómagnóról digitalizáltam pár családi videót Debut (NCH) szoftverrel az alábbi beállításokkal:

Ha megnyitom bármilyen videó szerkesztővel pl Corel VideoStudio 2020 vagy az NCH videopad, a hang tökéletes, nem csúszik.
    Ha megnyitom VLC playerrel(vagy bármely más lejátszóval) és beletekerek a videóba a hang elkezd csúszni és nem marad szinkronban a képpel. Ha átkonvertálom pl Corellel (avi, mp4, mkv) és megnyitom a kimeneti fájlt egy lejátszóval és beletekerek megint elkezd csúszni.
    Ez mitől lehet és hogy kell kiküszöbölni hogy ne csússzon el a hang ha beletekerek ?
    Előre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák