- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
vizisun
csendes tag
Üdv!
Ma vettem új gépet, alaplap: P8Z68V LX proci: Intel i5-2320 2x4gb memória 60gb ssd, van hozzá egy 550w chieftec tápom, ami teljesen jó, meg egy HD4890 1gb gddr5 videokártyám, amit használni szeretnék, de BIOSban nem tudtam beállítani, hogy ezt használja, az integrálton van csak kép ha rádugom, pedig a bios beállításainál az Initiate Graphic Adapter PCIE / PCI -re van állítva. Mi lehet a probléma? A videokártyámra dugva a monitort semmi kép, windows nem is látja így mint eszköz. Próbáltam a másik PCIe slotba tenni az alaplapba, úgy se látta. Próbálkoztam iGPU multi monitorral, semmi a videokártyától, csak az integrálton van kép... (2 monitorom van)
valami ilyesmi nekem is most, de így nem jó.
http://www.bjorn3d.com/Material/revimages/motherboards/Asus_P8Z68_V_PRO/bios3.jpgVárok ötleteket ha van valakinek, előre is köszi!
jól eltoltam, új vagyok még itt, most látom van téma az ilyen kérdéseknek, bocs, lehet trashelni akár
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- RAM topik
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Napirajz könyv
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest