Új hozzászólás Aktív témák
-
alexiaaa
csendes tag
Annyi a különbség, hogy a többi csatorna max. nagyon egyszerű DRM-et használ (kb. lábtörlő alatt a kulcs), viszont ha ez az ikon megjelenik Firefox-ban akkor Widevine DRM-et használ. Erre publikus módszer nem igazán van.
Ha valakinek nagyon kell, le tudom szedni a legtöbb ilyen védett tartalmat is.
-
cocka
veterán
Erre lett kitalálva a Waterfox, hogy a régieket megőrzi és az újakat is támogatja.
Mondjuk tegyük hozzá, hogy a legutóbbi kb. három frissítés óta módszeresen "teszik tönkre" a régi addonok működését.
Azaz bár a kompatibilitási teszten átmennek és van az a legacy gyűjtemény, ahonnan letölthetők a régi addonok (vagy legalábbis egy jelentős részük), de ami eddig működött, az hirtelen nem működik már.
Ilyen volt az egyik kedvencem pl. a linkification. De úgy vettem észre, hogy a TextArea Cache sem úgy működik már, ahogy régen. Pl. nem minden weboldalon nem minden szövegmező tartalmát jegyzi meg.
-
nfsu17
veterán
senki nem fikázott, te indítottad úgy a topikot, hogy win7 alatt nem megy.
nem írtad, hogy milyen lépéseket tettél eddig az ügy érdekében.
annyit tudunk, hogy win7-en kínlódsz.erre beírtam (képpel), hogy DE megy.
ezzel eloszlatva azt a tévhitet, hogy nem megy és megelőzve azt, hogy most nekiállj win-eket telepítgetni.
Ezt maximum megköszönni illene, nem "visszaszólni".Innentől kezdve neked kell kideríteni miért nem megy, mert én nem fogom innen tudni, hogy:
-milyen gépről nézed
-milyen böngészőből
-milyen addon-okkal
-noscript addon van-e esetleg
-reklámblokkoló(k)
-külföldről nézed-e
stb.A "humoros" megjegyzésem meg arra irányult, hogy elsőre sem Te, sem Cof ezek szerint nem értette a hsz-om, mert Te megkérdezted a kép linkelése után, hogy "ezt hogy érted?", CoF meg leírja, hogy neki sem megy.
Mint ha kb. nem is ugyan azt látnánk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest